Dé specialist in zonnepanelen enthuisbatterijen in regio Breda

Kies voor kwaliteit en een duurzame toekomst

Kies nu voor zonnepanelen!

Er zijn verschillende redenen waarom men voor zonnepanelen zou moeten kiezen:

Terugverdientijd: op dit moment zijn zonnepanelen snel terugverdiend vanwege de lage aanschafwaarde en de mogelijkheid om te salderen.
Lagere energierekeningen: met een zonnepanelen installatie wek je zelf energie op en ben je veel minder afhankelijk van prijsstijgingen.
Verhoging van de woningwaarde: Wist je dat zonnepanelen de waarde van je huis verhogen? Je verbetert namelijk het energielabel van je huis. Steeds meer banken geven namelijk rentekorting voor huizen met een A label.
Milieuvriendelijk: Zonne-energie is een schone en groene energiebron. Het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen draagt bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

Combineer zonnepanelenmet een thuisbatterij

Slimmer omgaan met je opgewekte energie! Gebruik zoveel mogelijk je eigen opgewekte energie en voorkom terugleverkosten. Daarnaast biedt een dynamisch energiecontract hierin ook voordelen.

Wil jij meer informatie ontvangen over de mogelijkheden in jouw situatie?

Huawei thuisbatterij

Actueel inzicht van uw opbrengsten met een mobiele app

De Solis Cloud, Solarman Smart en Huawei Fusionsolar app geeft gebruikers van onze zonnepanelen installaties eenvoudig inzicht in hun energieopbrengst en -verbruik. Meten is weten!
CORO_MOCKUP_3
Maak gebruik van onze inruilactie!
Nieuwere zonnepanelen zijn efficiënter en kunnen meer energie opwekken dan oudere modellen. Bovendien zijn ze vaak beter bestand tegen weersomstandigheden en hebben ze een (nog) langere levensduur en garantieperiode en zien er esthetisch beter uit!
Stapel oude zonnepanelen

De specialist in energie besparen

Persoonlijk advies en begeleiding CORO Zonnepanelen
Een schouwing op locatie behoort tot het traject, onze adviseur bespreekt de werkzaamheden en dit voorkomt verassingen achteraf.
InstallQ en VCA gecertificeerd en lid van Techniek Nederland
Elektrotechniek is een vak! De zonnepaneel installatie wordt aangesloten op de groepenkast volgens de gestelde voorschriften. Werken op hoogte zorgt voor uitdagingen, maar hier zijn de monteurs in getraind en beschikken over de benodigde klimmaterialen.
Showroom in Breda
Kom langs en wordt geïnspireerd. In de showroom staan zonnepanelen, dakconstructies, maar ook een werkende omvormer en thuisbatterij. De koffie staat klaar!

Positieve reviews van onze klanten

De werkzaamheden t.a.v. nieuwe zonnepanelen en thuisbatterij zijn prima uitgevoerd, helemaal naar wens. Prettige en kundige monteurs.
Dhr. Rovers
Geen vraagstuk is te veel! Wij hebben al een drietal keer hele goede zaken mogen doen met CORO zonnepanelen. Nu een thuisbatterij aangeschaft waarbij wij, vanaf de informatie afspraak met Rob tot aan het installatie moment door Philippe en collega’s geheel ontzorgt zijn. Zelfs voor vragen na installatie is niets te veel gevraagd en helpen ze je bij CORO heel goed. Kortom, zeker een aanrader om je eens goed te laten informeren en eventueel te handelen 🌞
Martijn Jongenelis
Hele fijne ervaring met dit bedrijf. Een goed eerste gesprek met duidelijke uitleg en het zien van de producten. Offerte netjes en duidelijk! Het plaatsen gebeurd netjes en afspraken worden nagekomen. Alles netjes uitgelegd en via de app alles overzichtelijk te volgen! Dit bedrijf weet wat ze doen en waar ze mee bezig zijn.
Mevr. Oomen
Snel en netjes alles geïnstalleerd
Huub Peeters
In 2018 heeft Coro al de panelen geplaats. Toen al dik tevreden met de werkzaamheden binnen en buiten. Nu werd het tijd om de installatie uit te breiden met een thuisbatterij. Ook nu weer dik tevreden, alles netjes opgehangen en een duidelijke uitleg gehad. De oude installatie in overleg afgesloten maar zoveel mogelijk intact gehouden. We kunnen er weer jaren tegenaan, bedankt voor de snelle en goede service.
Aquadomus
Fijn contact en duidelijke informatie. Daarnaast werk netjes afgeleverd.
Dhr. Griep
Goed geïnformeerd en duidelijke uitleg voor de toekomst. En kundige montage door de werknemers van Coro zonnepanelen.
Dhr. Ooijen
Perfecte dienstverlening. Betrouwbaar en accuraat. Aardige en kundige monteurs. Prijs/ kwaliteit in verhouding. Een volmondige aanbeveling.
Dhr. van Empel

Nieuws en inspiratie

Meer dan 400.000 dynamische contracten...
De doorbraak van dynamische energiecontracten heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Voor het...
Stijgende stroomvraag
Wereldwijd stroomgebruik stijgt snel, zonnepanelen...
De wereldwijde stroomvraag stijgt in 2024 en 2025 sterk door de toenemende...
Zonnepanelen met stekker
'Kijk uit met aansluiten zonnepanelen...
Zonnepanelen worden doorgaans door professionals geïnstalleerd op het dak van een woning...

Interesse? Vraag een offerte of persoonlijk gesprek aan.

Script completed.